Freds World Rescue Team t-shirt med kappe
Freds World Rescue Team t-shirt med kappeFred's World GOTS Certification

Freds World Rescue Team t-shirt med kappe

229.00 DKK249.00 DKK 91.00 DKK99.00 DKK

Freds World Rescue Team t-shirt med kappe. Helt fantastisk økologisk t-shirt fra Freds World. T-shirten er gul med blå striber og Repair bjørnen på maven. T-shirten har desuden blå kantbånd i halsåbningen og grønne ribkanter ved ærmerne og så har den en sej blå kappe på ryggen, som sidder fast med velcro og derfor kan tages af, hvis man ikke er i humør til, at lege superhelt.
Str. 80-98 har trykknapper på den ene skulder.

Mere om Freds World Rescue Team
Freds World Rescue Team består af 5 forskellige dyr, som alle stræber at leve efter de 5
R´er Reject, Reuse, Repair, Reduce, Recycle.

100% økologisk bomuld.
GOTS (Lic. no 23241) certificeret.

Fred's World logo

Mere om Fred's World

Fred's World by Green Cotton er økologisk GOTS certificeret børnetøj. Alle anvendte farver og prints er helt uden tungmetaller, formaldehyd eller phthalater. Frøen Fred er synlig på alt tøj fra Fred´s World.
OUTLET - 60%
Nulstil
Varenummer: AW15FW1009. Kategorier: , , , . Tags: , , , , , , , , .

Produktbeskrivelse

Freds World Rescue Team t-shirt med kappe.

Helt fantastisk økologisk t-shirt fra Freds World. T-shirten er gul med blå striber og Repair bjørnen på maven. T-shirten har desuden blå kantbånd i halsåbningen og grønne ribkanter ved ærmerne og så har den en sej blå kappe på ryggen, som sidder fast med velcro og derfor kan tages af, hvis man ikke er i humør til, at lege superhelt.
Str. 80-98 har trykknapper på den ene skulder.

100% økologisk bomuld.
GOTS (Lic. no 23241) certificeret.

Global Organic Textile Standard

GOTS står for Global Organic Textile Standard og blev indført i 2006 af International Working Group On Global Organic Textile Standard.

For at blive GOTS certificeret skal tøjet bestå af minimum 95% økologiske fibre. Dog kan visse andre produkter, hvor det ikke er muligt at lave 95%, indeholde 70% økologiske fibre. F.eks. strømper. Derfor er GOTS indelt i 2 mærkninger, en på 70% og en på 95%.

Alle kemiske input såsom farvestoffer og hjælpestoffer, der anvendes, skal opfylde visse miljømæssige og toksikologiske kriterier.

GOTS stiller også sociale krav til producenterne, såsom ingen brug af børnearbejde, fastsættelse af mindsteløn, rimelige arbejdstider, ingen forskelsbehandling eller tvang. Disse krav kontrolleres helt tilbage fra landmændende og deres bomuldsmarker til det endelige slutprodukt.

Yderligere Information

Mærke

Fred’s World

Størrelse nr.

80 (12 mdr.), 86 (18 mdr.), 92 (2 år), 98 (3 år.), 104 (4 år)

Farve

Blå, Orange