Freds World t-shirt med pirat
Fred's World GOTS Certification

Freds World t-shirt med pirat

229.00 DKK 99.00 DKK

Freds World t-shirt med pirat. Skøn økologksk t-shirt fra Freds World. Lyseblå med den sejeste sørøver applikation på maven. Der er trykknapper på den ene skulder, så den er nemmere at få af og på.

100% økologisk bomuld.
GOTS (Lic. no 23241) certificeret.

Fred's World logo

Mere om Fred's World

Fred's World by Green Cotton er økologisk GOTS certificeret børnetøj. Alle anvendte farver og prints er helt uden tungmetaller, formaldehyd eller phthalater. Frøen Fred er synlig på alt tøj fra Fred´s World.
OUTLET - 50%
Nulstil
Varenummer: SS16FW100006. Kategorier: , , , . Tags: , , , , , , , , .

Produktbeskrivelse

Freds World t-shirt med pirat.

Skøn økologksk t-shirt fra Freds World. Lyseblå med den sejeste sørøver applikation på maven. Der er trykknapper på den ene skulder, så den er nemmere at få af og på.

100% økologisk bomuld.
GOTS (Lic. no 23241) certificeret.

Global Organic Textile Standard

GOTS står for Global Organic Textile Standard og blev indført i 2006 af International Working Group On Global Organic Textile Standard.

For at blive GOTS certificeret skal tøjet bestå af minimum 95% økologiske fibre. Dog kan visse andre produkter, hvor det ikke er muligt at lave 95%, indeholde 70% økologiske fibre. F.eks. strømper. Derfor er GOTS indelt i 2 mærkninger, en på 70% og en på 95%.

Alle kemiske input såsom farvestoffer og hjælpestoffer, der anvendes, skal opfylde visse miljømæssige og toksikologiske kriterier.

GOTS stiller også sociale krav til producenterne, såsom ingen brug af børnearbejde, fastsættelse af mindsteløn, rimelige arbejdstider, ingen forskelsbehandling eller tvang. Disse krav kontrolleres helt tilbage fra landmændende og deres bomuldsmarker til det endelige slutprodukt.

Yderligere Information

Mærke

Fred’s World

Størrelse nr.

62 (3 mdr.), 68 (6 mdr.), 74 (9 mdr.), 80 (12 mdr.), 86 (18 mdr.), 92 (2 år), 98 (3 år.), 104 (4 år)

Farve

Blå