Maxomorra drenge nusseklud
Organic Content Standard

Maxomorra drenge nusseklud

125.00 DKK 25.00 DKK

Maxomorra drenge nusseklud. Super sød patchwork nusse/nulre klud fra Maxomorra. Rød på den ene side og 9 forskellige patchwork drengemønstre på den anden side.

Måler 30X30 cm.

90% OCS certificeret bomuld, 10% elastan.

Maxomorra

Mere om Maxomorra

Maxomorra er et svensk tøjmærke, som blev i grundlagt i 2008. Det meste af deres tøj er lavet af økologisk dyrket bomuld og produceret i overensstemmelse med GOTS (Global Organic Textile Standard).

OUTLET - 80%

2 på lager

Varenummer: AW14MAX10006. Kategorier: , , , . Tags: , , , , , , , , .

Produktbeskrivelse

Maxomorra drenge nusseklud.

Super sød patchwork nusse/nulre klud fra Maxomorra. Rød på den ene side og 9 forskellige patchwork drengemønstre på den anden side.

Måler 30X30 cm.

90% OCS certificeret bomuld, 10% elastan.

Organic Content Standard

Organic Content Standard (OCS) gælder for alle non-food produkter indeholdende 5-100% organisk materiale. Den verificerer tilstedeværelsen og mængden af organisk materiale i et slutprodukt. Der holdes øje med råmaterialer til det endelige produkt og denne proces er certificeret af en godkendt tredjepart.

Standarden dækker ikke certificering af selve råvaren, som vil blive kontrolleret uafhængigt i fremstillingsprocessen. Den omfatter desuden heller ikke andre forhold, såsom energi, vand eller kemisk brug.

Tilsigtede brugere af OCS standarden er producenter, brands og detailhandlere, certificeringsorganer, og organisationer, der støtter økologiske initiativer. Det er en frivillig standard, som ikke har til formål at erstatte de lovmæssige krav eller myndighedskrav i noget land. Det er hver enkelt operations ansvar at påvise overensstemmelse med alle gældende love og regler vedrørende markedsføring, arbejdskraft og forretningspraksis.

Yderligere Information

Mærke

Maxomorra

Farve

Rød