Müsli blade på snor
Müsli GOTS Certification

Müsli blade på snor

149.00 DKK 104.00 DKK

Müsli blade på snor. Super fint økologisk pynt til fx. børneværelset, tremmesengen, eller reolen. Den offwhite snor er 175 cm. lang og har påsyet 6 skønne blade i quiltet look i farverne rosa, mint og offwhite.

100% økologisk bomuld
Organic Blended Content Standard

Müsli logo

Mere om Müsli

Müsli er et helt nyt mærke fra by Green Cotton. Man kan sige, at det er Fred´s World yndig lillesøster. Müsli´s kollektion består af en homelinje med blandt andet sengetøj, håndklæder og tæpper, men de laver også basis tøj i høj kvalitet. Alt er i lækre dæmpede (natur)farver, bløde materialer og 100% økologisk GOTS certificeret.
30%

3 på lager

Varenummer: SS17MUS10024. Kategorier: , , , , , . Tags: , , , , , .

Produktbeskrivelse

Müsli blade på snor.

Super fint økologisk pynt til fx. børneværelset, tremmesengen, eller reolen. Den offwhite snor er 175 cm. lang og har påsyet 6 skønne blade i quiltet look i farverne rosa, mint og offwhite.

100% økologisk bomuld
Organic Blended Content Standard

Organic Blended Content Standard

Organic Content Standard (OCS) gælder for alle non-food produkter indeholdende 5-100% organisk materiale. Den verificerer tilstedeværelsen og mængden af organisk materiale i et slutprodukt. Der holdes øje med råmaterialer til det endelige produkt og denne proces er certificeret af en godkendt tredjepart.

Standarden dækker ikke certificering af selve råvaren, som vil blive kontrolleret uafhængigt i fremstillingsprocessen. Den omfatter desuden heller ikke andre forhold, såsom energi, vand eller kemisk brug.

Tilsigtede brugere af OCS standarden er producenter, brands og detailhandlere, certificeringsorganer, og organisationer, der støtter økologiske initiativer. Det er en frivillig standard, som ikke har til formål at erstatte de lovmæssige krav eller myndighedskrav i noget land. Det er hver enkelt operations ansvar at påvise overensstemmelse med alle gældende love og regler vedrørende markedsføring, arbejdskraft og forretningspraksis.

Yderligere Information

Mærke

Müsli

Størrelse nr.

One Size

Farve

Grøn, Hvid, Lyserød