Müsli cozy me body uden ærmer (grå)
Müsli GOTS Certification

Müsli cozy me body uden ærmer (grå)

99.00 DKK 69.00 DKK

Müsli cozy me body uden ærmer (grå). Lækker økologisk body uden ærmer.
Bodyen har trykknapper mellem benene.

95% økologisk bomuld
5% elastan
GOTS (Lic. no 23241) certificeret.

Müsli logo

Mere om Müsli

Müsli er et helt nyt mærke fra by Green Cotton. Man kan sige, at det er Fred´s World yndig lillesøster. Müsli´s kollektion består af en homelinje med blandt andet sengetøj, håndklæder og tæpper, men de laver også basis tøj i høj kvalitet. Alt er i lækre dæmpede (natur)farver, bløde materialer og 100% økologisk GOTS certificeret.
30%
Nulstil

Produktbeskrivelse

Müsli cozy me body uden ærmer (grå).

Lækker økologisk body uden ærmer.
Bodyen har trykknapper mellem benene.

95% økologisk bomuld
5% elastan
GOTS (Lic. no 23241) certificeret.

Global Organic Textile Standard

GOTS står for Global Organic Textile Standard og blev indført i 2006 af International Working Group On Global Organic Textile Standard.

For at blive GOTS certificeret skal tøjet bestå af minimum 95% økologiske fibre. Dog kan visse andre produkter, hvor det ikke er muligt at lave 95%, indeholde 70% økologiske fibre. F.eks. strømper. Derfor er GOTS indelt i 2 mærkninger, en på 70% og en på 95%.

Alle kemiske input såsom farvestoffer og hjælpestoffer, der anvendes, skal opfylde visse miljømæssige og toksikologiske kriterier.

GOTS stiller også sociale krav til producenterne, såsom ingen brug af børnearbejde, fastsættelse af mindsteløn, rimelige arbejdstider, ingen forskelsbehandling eller tvang. Disse krav kontrolleres helt tilbage fra landmændende og deres bomuldsmarker til det endelige slutprodukt.

Yderligere Information

Mærke

Müsli

Størrelse nr.

62 (3 mdr.), 68 (6 mdr.), 74 (9 mdr.), 80 (12 mdr.), 86 (18 mdr.)

Farve

Grå