Handelsbetingelser

1: Generelt:
Forevereco.dk administres og vedligeholdes af:

forevereco.dk
Bjørnbaksvej 16B
8260 Viby J.
Tlf.: 52 74 95 95 (Hverdage fra 9-12)
Email: butik(snabel-a)forevereco(dot)dk

CVR-nr. 33005865

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos forevereco.dk.
Alle priser på forevereco.dk er inkl. moms og andre afgifter.
Forevereco.dk er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

2: Betaling

Betaling kan ske med Dankort, PayPal Nordea og Danske Bank netbank.
Forevereco.dk trækker naturligvis først beløbet fra din konto, når din bestilling afsendes.

3: Forsendelse og levering

Alle forsendelser sker ved Post Danmark i løbet af 1-3 hverdage. Du modtager en mail når vi går i gang med at pakke din ordre samt når orden afsendes fra vores lager.
Forevereco.dk er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark.

Hvis du ikke afhenter din pakke på posthuset, bliver den returneret til os. Hvis pakken kommer uafhentet retur til os, vil beløbet for din ordre blive refunderet til din konto. Dog vil der blive fratrukket de udgifter der har været i forbindelse med, at sende og returnere din pakke.
Hvis du har skrevet forkert navn eller adresse på din bestilling og pakken dermed kommer retur til os, forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr svarende til udgiften for, at sende pakken til dig igen.

Fragtpriser:

Forevereco.dk bruger Post Danmark til at sende varer. Vi sender pt. kun varer i Danmark.

Fragtpriser for Danmark:

Post Danmark levering UDEN omdeling: 48 DKK.
Post Danmark levering MED omdeling 72 DKK.

Køb over 500 DKK.: Gratis fragt uden omdeling (Levering 1-3 hverdage)

Afhentning direkte fra lageret er gratis. Når ordren er betalt og pakket, kontakter vi dig for at aftale afhentnings tidspunkt.

Vi afprøver lige nu levering indenfor Aarhus og omegn. Levering er kun tilgængelig i følgende postnumre: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8250, 8260, 8270, 8310, 8320, 8330, 8340, 8355, 8361, 8362, 8380, 8381, 8382 og 8520.

Prisen for Lokal levering er kun 10 DKK.

For at vælge Lokal levering skal man vælge “Gå til betaling” og indtaste sit eget postnummer. Herefter får man valgmuligheden “Lokal levering”. Når vi modtager ordren med lokal levering, vil vi kontakte dig nærmere omkring leveringstidspunkt. Vi leverer alle hverdage (efter aftale). Ordren skal senest være afgivet 15.30 eller bliver den leveret den efterfølgende hverdag.

Ved betaling med kort på internettet er der forbundet kortgebyrer til PBS. Herunder kan du se gebyrerne på de forskellige kort.

Dankort (0 DKK)
Visa Dankort (0 DKK)

4: Bytning af varer

Forevereco.dk giver fuld returret indenfor 14 dage, på alle varer. For at du kan gøre brug af returretten skal varen være intakt, ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Al originalemballage skal være vedlagt. Returnering skal ske i forsvarlig indpakning.

Hvis du ønsker at bytte til anden størrelse eller andre varer, bedes du forinden sende en email til butik(snabel-a)forevereco(dot)dk og oplyse dit ordrenummer og hvad du ønsker at bytte varen til.

Du skal selv afholde afgiften i forbindelse bytning af varer. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

5: Returnering af varer:

Forevereco.dk giver fuld returret indenfor 14 dage, på alle varer. For at du kan gøre brug af returretten, skal varen leveres tilbage i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Returretten bortfalder helt eller delvist, hvis varen er brugt på en sådan måde, at dens salgsværdi falder væsentligt. 
Returnering skal ske i forsvarlig indpakning.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Det vil sige, at du har mulighed for, at prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er anvendt udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter forevereco.dk den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Varer der er tilrettet til den enkelte kunde betragtes som bestillingsvarer og fortrydelsesretten bortfalder hermed.

Hvis du har fortrudt dit køb, skal du udfylde denne returformular og sende den sammen med dine varer til:

forevereco.dk
Bjørnbakvej 16B
8260 Viby J.

Du kan også benytte vores returportal, hvor du nemt og billigt kan købe returporto til din returvarer. Du finder vores returportal HER!

Når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen, refunderes købsprisen til den konto, hvorfra der er betalt for ordren.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Det betyder, at du har mulighed for at få et afslag i prisen, hvis du oplever at varen lider af en mangel.

Du skal selv afholde afgiften i forbindelse bytning eller returnering af varer. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

6: Reklamation

Der ydes altid 24 måneders reklamationsret, på produkter købt hos forevereco.dk. Måtte der mod forventning være nogle problemer med de(n) modtaget varer betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at fejlen/manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Skulle der blive brug for at reklamere, skal dette gøres inden rimelig tid efter at du har opdaget fejl eller mangler ved varen.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Dog max 55 kr. Forevereco.dk returnerer ikke emballage.

Hvis du ønsker at reklamere over et modtaget produkt, så send venligst en mail med beskrivelse af fejlen til reklamation(snabel-a)forevereco(dot)dk Så finder vi ud af hvordan reklamationen skal behandles.

Skal produktet sendes retur skal det ske til følgende adresse:

forevereco.dk
Bjørnbaksvej 16 B
8260 Viby J
Mrk.: Reklamation

7: Klage over køb

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til butik(snabel-a)forevereco(dot)dk. I fald det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du indgive klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, se www.kfst.dk

8: Registrering af oplysninger

Når du afgiver oplysninger om dig selv til forevereco.dk, for eksempel dit navn, adresse og email, registreres disse oplysninger. Men de bliver naturligvis behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Det vil sige, at dine personoplysninger IKKE vil blive solgt eller vidergivet til tredjemand. Som registreret bruger har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Alle de oplysninger, som du overdrager til forevereco.dk ved bestilling, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres via enten ePay eller PayPal.

Forevereco.dk opbevarer, som foreskrevet i Regnskabsloven, registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Ved betaling med kreditkort sker registrering via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres.

9: Forbehold for prisfejl, udsolgte varer m.v.

Forevereco.dk tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, prisændringer mm.

Alle priser er inkl. 25% moms, men ekskl. fragtomkostninger og betalingsgebyr.

10: Cookie politik

Du kan læse mere om forevereco.dk’s cookie politik HER.