Om os

Velkommen til forevereco.dk

Efter flere måneders overvejelser, tog vi i foråret 2014 beslutningen om at starte forevereco.dk

Som navnet antyder, forhandler vi økologiske produkter – primært børnetøj, men vi forhandler også sengetøj, legetøj og andet økologisk tilbehør til babyer og børn.
Vi lægger vægt på, at de produkter vi sælger er af høj kvalitet og de fleste af vores produkter er certificerede.

Det har fra starten været det naturlige valg for os, at forhandle økologiske og bærerdygtige produkter. Dette med omtanke på naturen, miljøet og vores medmennesker.

I den traditionelle produktion af tekstiler anvendes der tonsvis af kemikalier, som er skadelige for naturen, de mennesker der dyrker bomulden og producerer tekstilerne og i sidste ende for forbrugerne.

Produktionen af økologisk bomuld er meget anderledes, her er det ikke tilladt at bruge kemikalier, der anvendes udelukkende naturgødning og skadedyrsbekæmpelse foregår så naturligt som muligt. For at sikre jordens frugtbarhed, er der strenge regler for anvendelsen af bomuldsmarkerne og når bomulden er høstet, købes den til en fair pris af de lokale landmænd.

Selve tøjproduktionen foregår hovedsageligt i udlandet, men under ordnede sociale forhold, som sikre at arbejderne har ordentlige arbejdsforhold og modtager rimelige lønninger.

Kort sagt, økologisk producerede varer er igennem hele processen, bæredygtigt for alle og det er det vi brænder for!

Så kig forbi forevereco.dk, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, og vær med til at gøre noget godt for dig, dine børn og ikke mindst for naturen.

Du kan læse mere om økologisk bomuld her.

Mange bedste hilsner fra
Malene og Jimmy

P.S.

Vi bestræber os på, at forhandle et spændende udvalg af en blanding af kendte og mindre kendte mærker. Vi forsøger hele tiden, at have nogle varer i vores webshop, som der ikke er så mange andre der har og vi er hele tiden på udkig efter nye ting og sager til vores webshop.
Kender du til et mærke som du synes vi skal kigge nærmere på, er du mere end velkommen til, at sende os en mail.

Vi er sikre på, at glade kunder er de bedste kunder og vi sætter stor pris på at modtage gode ideer, forbedringsforslag og konstruktiv kritik. Så har du noget på hjertet, hører vi gerne fra dig.