Returnering

Returnering af varer:

Forevereco.dk giver fuld returret indenfor 14 dage, på alle varer. For at du kan gøre brug af returretten, skal varen leveres tilbage i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Returretten bortfalder helt eller delvist, hvis varen er brugt på en sådan måde, at dens salgsværdi falder væsentligt. 
Returnering skal ske i forsvarlig indpakning.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Det vil sige, at du har mulighed for, at prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er anvendt udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter forevereco.dk den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Varer der er tilrettet til den enkelte kunde betragtes som bestillingsvarer og fortrydelsesretten bortfalder hermed.

Hvis du har fortrudt dit køb, skal du udfylde denne returformular og sende den sammen med dine varer til:

forevereco.dk
Bjørnbakvej 16B
8260 Viby J.

Du kan også benytte vores returportal, hvor du nemt og billigt kan købe returporto til din returvarer. Du finder vores returportal HER!

Når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen, refunderes købsprisen til den konto, hvorfra der er betalt for ordren.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Det betyder, at du har mulighed for at få et afslag i prisen, hvis du oplever at varen lider af en mangel.

Du skal selv afholde afgiften i forbindelse bytning eller returnering af varer. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.